!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
22/05/2017

Despre noi

Oriunde…Oricând…La orice oră…

SC DANY KYKE SRL  este o firmă specializată în domeniul asistenței rutiere și tractărilor auto, în Brașov sau oriunde în țară – Servicii la preturi accesibile

Societatea are ca domeniu de activitate TRACTARI AUTO,  si este caracterizata prin profesionalism, promptitudine, curaj și îndrăzneala.

De la înființare SC DANY KYKE SRL a cunoscut o creștere continua în ceea ce privește dezvoltarea afaceri, devenind astfel una dintre cele mai cunoscute firme de tractări auto din județul Brașov.

Scopul nostru este de a satisface clienții si partenerii noștri, de a le oferi SERVICII de înalta calitate seriozitatea și promptitudinea fiind filosofia noastră de afaceri.

Principalele servicii oferite sunt: tractări auto, depanări auto, remorcări, transport marfa, garări auto etc.

Compania noastră de tractări auto oferă servicii de tractare pentru mașina ta indiferent de ora, anotimp sau de situația în care te afli.

Asiguram cele mai bune condiții de tractare, oferind în același timp servicii de înalta calitate.

Ne străduim sa răspundem rapid la toate cererile, astfel încât sa nu așteptați după ajutorul de care aveți nevoie. Prin urmare pentru servicii de tractări, asistenta rutiera, remorcare nu ezitați sa ne contactați !